ORIENTAL EXPRESS ROTTERDAM

ORIENTAL EXPRESS ROTTERDAM lekker en snel !

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 254 beoordelingen
12 sep 2021 om 22:47 Het eten was heerlijk. Wel was een deel van het bestelde eten niet warm (meer). Vandaar 4 sterren in plaats van 5.
27 aug 2021 om 19:48 Foh Nam met Nasi besteld... de spek was prima, maar ik kreeg er witte rijst bij in plaats van de extra betaalde nasi: slordig!
17 aug 2021 om 9:58 De vlees was een beetje droog en smaakloos dan wat wij gewend zijn.
28 jul 2021 om 8:43 Het eten was niet warm
30 jun 2021 om 11:23 Wanneer je hier een erg kritische beoordeling plaatst omdat je eten niet is bezorgd terwijl je wel 68 euro hebt betaald (hetgeen niet wordt terugbetaald, zelfs geen excuus), dan halen ze die beoordeling gewoon weg!
29 jun 2021 om 21:00 Oriental Express en Thuisbezorgd hebben vanavond een goede klant verloren. Wij bestelden elke week en waardeerden de kwaliteit van de keuken. Helaas vanavond wel betaald en niets ontvangen. Geen bereidheid iets te herstellen. Waardeloos. Dit nooit meer.
27 jun 2021 om 19:58 It took more than 90 min for the delivery.
5 jun 2021 om 22:47 eten nooit aangekomen. gaven de bezorger de schuld, maar dat was niet zo
17 mei 2021 om 9:16 Bezorging was knudde, jammer zijn we niet gewend
13 mei 2021 om 19:53 Snelle bezorging ondanks het slechte weer. Het eten was heerlijk en lekker warm. Bezorger vriendelijk.
8 mei 2021 om 21:09 Altijd lekker!