ORIENTAL EXPRESS ROTTERDAM

ORIENTAL EXPRESS ROTTERDAM lekker en snel !

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 263 beoordelingen
15 jan 2022 om 20:36 Het eten was heerlijk. 30 minuten te laat bezorgd.
18 dec 2021 om 23:31 Het eten was koud en de bezorger wilde niet aan de deur komen zodat ik de trappen af moest om het eten aan de straat in ontvangst te nemen.
16 dec 2021 om 0:02 Meer dan een uur te laat terwijl ik €3,99(!) bezorgkosten had betaald en de bestelling een paar uur van tevoren had gedaan. Daarnaast zat een deel van de bestelling er niet bij.
28 nov 2021 om 20:05 buikpijn!! echt niet te doen
13 nov 2021 om 11:48 Dim Sum kwam rechtstreeks uit de koelkast. Brrr, echt niet lekker.
25 okt 2021 om 9:53 €3,- voor een half bakje bami is natuurlijk best absurd. Bakje rijst was ook niet volledig gevuld. Voor de rest waren de gerechten wel oké. De bezorgingstijd was iets aan de lange kant. Half uur bezorgtijd werd telkens uitgesteld in de tracker app.
25 okt 2021 om 8:01 Bij bestellen gaf de tijdindicatie circa 35 min maar die sprong heen en weer van 35 min naar 19 min en vervolgens naar 45 min. Uiteindelijk hebben wij bijna 1.5 uur gewacht. Als wij dat hadden geweten, hadden wij niet besteld. Wij zaten in tijdnood.
12 sep 2021 om 22:47 Het eten was heerlijk. Wel was een deel van het bestelde eten niet warm (meer). Vandaar 4 sterren in plaats van 5.
27 aug 2021 om 19:48 Foh Nam met Nasi besteld... de spek was prima, maar ik kreeg er witte rijst bij in plaats van de extra betaalde nasi: slordig!
17 aug 2021 om 9:58 De vlees was een beetje droog en smaakloos dan wat wij gewend zijn.
28 jul 2021 om 8:43 Het eten was niet warm
30 jun 2021 om 11:23 Wanneer je hier een erg kritische beoordeling plaatst omdat je eten niet is bezorgd terwijl je wel 68 euro hebt betaald (hetgeen niet wordt terugbetaald, zelfs geen excuus), dan halen ze die beoordeling gewoon weg!